Ziekenhuis
 
Tijd om weer terug te reizen. Was ruim anderhalf uur voor vertrek op Londen Stansted. Zeer lange wachtrijen en alles ging nogal sloom.
 
Ingechecked en richting de gates gegaan. Daar stonden nog langere rijen voor de veiligheidscontrole. Net als op Heathrow moest ook nu weer alles uit: riem, schoenen, jas enz.
 
Uiteindelijk zo’n 7 minuten voor gepland vertrek van mijn vliegtuig door de scanner gelopen en toen op volle snelheid naar de gate.
 
Thuisgekomen mijn huisarts gebeld of ik meteen even langs mocht komen, maar helaas had ze die dag geen tijd voor me, en was het spreekuur afgelopen. Ik moest morgen terugkomen, maar dat leek me niet zo’n goed idee. Dus naar de dokterspost gegaan. Daar waren ze niet zo blij met, maar goed, het was er niet druk, dus ik kon toch op mijn beurt wachten.
 
Daarna ging alles snel, meteen doorgestuurd naar het ziekenhuis en een half uur later lag ik al op de operatietafel.
 
Laat thuis, en met pijnstillers (goed spul) en meteen gaan slapen.
 
 
Weer thuis
Dinsdag, 29 augustus 2006