Weer sneeuw in het dorp
 
Gisteren was het een mooie dag hier, maar van het weekend en ook weer vandaag was het vooral nat. Van het weekend hadden we zelfs weer even sneeuw! En net terwijl ik al weer aan het denken was over het wisselen van winterbanden naar zomerbanden.
 
Nu is de sneeuw trouwens al weer weg omdat het vandaag de hele dag heeft staan regenen. Wel een voordeel trouwens, want zaterdag en zondag was ik op het werk, en stond de auto dus buiten in de regen. En dus werd ‘ie mooi een beetje schoongespoeld van al het wintervuil. Omdat er behoorlijk lang sneeuw heeft gelegen deze winter en ik vanwege mijn been de auto natuurlijk niet kon wassen, was hij flink stoffig geworden. Nu is hij weer bijna toonbaar. Misschien dat als ik van het weekend weer naar het werk ga, dat ik op de weg terug even langs de wasserrette rijd om het ergste vuil eraf te spuiten, en ‘m daarna thuis verder schoon te maken.
 
 
Nog steeds winter
Dinsdag, 11 april 2006