Housewarming
 
Een tijdje geleden heb ik een nieuwe Zweedse collega gekregen, en omdat ik in de VS was heeft ze d’r housewarming feest een tijdje uitgesteld tot ik weer terug was.
 
Omdat dit mijn eerste zaterdag is waarin ik weer in Noorwegen ben was dus vanavond het feest, met veel collega’s van mijn oude en nieuwe werk.
 
Eerst even geholpen met het klaarmaken van de verschillende dingen (oa. jello shots, een mix van sterke drank met snoepjes in een soort poffertjes vorm of kleine glaasjes).
 
Rond 01.00u zijn hier dan de meeste feesten afgelopen omdat men dan de stad in gaat. Sommigen gingen naar de grote nachtclub, maar ik had daar niet zoveel zin (nog steeds een beetje jet-lagged volgens mij) en ben met enkele andere mensen naar een rustig café aan de kade gegaan.
 
Niet al te laat naar huis gegaan.
 
 
Feest
Zaterdag, 11 november 2006