De dag na het openingsfeest
 
Uitgeslapen en het “ontbijt der kampioenen” gegeten (cola en pinda’s). Gisteravond de boel maar de boel gelaten en vandaag een beetje begonnen met opruimen van alle lege flessen enz. Alleen al aan lege whiskey en wodka flessen een volle boodschappentas vol. Daarna lang buiten gezeten met mijn gast. Op mijn terras werd het zelfs zo’n 28 graden warm. Heerlijke zonnige dag, eigenlijk zoals bijna altijd met Sildajazz.
 
Na een gezonde lunch (eieren met bacon), gedouched en richting Ola gegaan waar we zouden eten. Daar weer enkele van zijn vrienden (die er ook vorig jaar waren) getroffen en buiten op het terras (richting westen, dus met lang zon) gezeten en wat gedronken. Vanwege enkele druppels voor de zekerheid maar binnen gegeten. Zoals altijd heerlijke maaltijd. En nog wat gedronken.
 
Vervolgens even thuis omgekleed en weer de stad in gegaan om nog wat “haringjazz” te kijken. Langs de standjes gelopen, waaronder ook een Nederlander die “matjesharing” (Noorse spelling) verkoopt. Traditiegetrouw kan ik daar als mede Nederlander, die tenminste rauwe haring waardeert, zo veel eten als ik wil ;)
 
Een terrasje gevonden met een groep die steeds groter werd met bekenden en lekker onder de gaskachels nog lang buiten gezeten.
 
 
Sildajazz
Zaterdag, 12 augustus 2006