Canneloni
 
Nog steeds is het hier niet echt warm, en vandaag ook nog eens behoorlijke regen.
 
Eerst overdekt op het terras mijn boek uitgelezen: “Imperium” van Robert Harris. Wel mijn type boek: een historische roman die ook nog eens historisch correct is. Net als zijn andere boeken zeer de moeite waard. Nu begonnen in het volgende boek “De Aanslag” van Harry Mulisch.

Daarna het halve dorp afgereden om Canneloni te vinden. Ik had namelijk beloofd dat ik (vegetarisch) zou koken voor mijn Zweedse collega. En alle andere ingrediënten had ik al gekocht, maar Canneloni....
 
Gelukkig ook nu weer bij de 3e of 4e poging geslaagd, en genoeg eten voor een weeshuis gemaakt. Wat misschien ook wel toevallig was, want daarna samen film gekeken “The Cider House Rules”, die over een weeshuis gaat.
 
 
Zaterdag
Zaterdag, 7 juli 2006