ORF
 
Doorgereisd naar Norfolk, Virginia. Ik had eigenlijk een latere vlucht dan mijn collega’s maar omdat ik een business class kaartje had kon ik mooi omboeken en vlogen we allemaal tegelijk.
 
Niet zo slim, bleek naderhand. Want, ja, Continental Airlines had wel mij mooi op die eerdere vlucht geboekt. Maar ze hadden me niet van mijn latere vlucht verwijderd....
Dus toen later die dag mijn oorspronkelijke vlucht vertrok werd ik genoteerd als “niet op komen dagen” en werden al mijn verdere vluchten van deze reis geannuleerd en uit het systeem gehaald! (maar goed, daar kwam ik natuurlijk later pas achter).
 
Raar vliegveld trouwens, dat ORF. Kennelijk zo ontworpen dat waar je ook bent, je de maximale afstand moet lopen om je bagage op te halen. Je moet zelfs naar buiten en de weg oversteken om in het goede gebouw te komen.
 
Auto opgehaald (een 2-deurs Chevrolet Monte Carlo, niet echt een fantastische auto, maar dat was waarschijnlijk al duidelijk toen ik zei dat het een Chevrolet was. PS: dit hier is een promotiefoto. Ik krijg binnenkort wel een keer foto’s met onze auto erop).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Doorgereden naar onze eindbestemming: Williamsburg, Virginia. Nou was Williamsburg snel genoeg gevonden (heerlijk om weer auto te rijden in de VS!), maar zoals wel vaker waren de laatste 500 meter het moeilijkst, want we konden ons hotel niet zo snel vinden in de wirwar van de oude vesting.
Norfolk, Virginia
Maandag, 9 oktober 2006