Halloween - Deel 2
 
Volgens mij maar goed dat we het redelijk rustig aan gedaan hebben gisteravond. Want het programma voor de komende 24-36 uur is zwaar:
 
  1.  Om 15.00u naar het eerste Halloween huisfeest.
  2.  Vervolgens elk uur naar een volgend huisfeest.
  3.  Dit tot ongeveer 19.00u waar we op het laatste huisfeest ook zullen eten. Daar blijven we dan tot ongeveer 23.00u.
  4.  Daarna uit op besloten Halloweenfeest in Club Mighty tot ze daar dicht gaan.
  5.  Dan door naar het strand om daar de zonsopgang te bekijken met meer muziek en Halloweenvierders van andere feesten her en der in SF.
 
Eerst dus met Thomas boodschappen gedaan. In het mission district “wonen” ook nogal veel daklozen, dus een beetje raar om daar te wandelen en mensen te zien met bordjes “Will take verbal abuse for money”. Maar boodschappen gedaan bij de Safeway.
 
Ongelofelijk om te zien hoeveel werk ze van de verschillende huisfeesten hadden gemaakt. Vooral de laatste was imponerend. Een ontzettend mooi huis/appartement. De aziaat met de ongelukkige naam Cok die daar woont had het gekocht van twee homo’s die failliet waren gegaan en het hele huis hadden omgebouwd tot een homopaleis. Toen hij het kocht had het huis een grote dansvloer + biljart in de woonkamer en urinoirs verspreid door het hele huis (Cok had alle op één na, in de garage, eruitgehaald), twee badkamers, één met een badkuip voor 4 en met een douche voor 7 en een grote slaapkamer inclusief open haard.
 
Na flink wat verbouwing nu dus minder “homo” stijl maar zeer stijlvol. Mooi inrichting en ongeveer 40 mensen. Een grote keuken met een grote gietijzeren “heksenketel” die stond te roken, een groot tv scherm met een Halloweenfilm, allemaal mooie mensen, prachtig verkleed en twee draaitafels met Michael Jackson’s Thriller spelende. Lekkere hapjes en drankjes.
 
Daarna dus naar Mighty en ook daar allemaal blije mensen en muziek en plezier. Toen een kleine pauze bij Thomas thuis en weer door naar het strand. KOUD op een oktoberochtend rond zonsopgang, maar nog steeds ongeveer 300-400 feestgangers en een heerlijk ontspannen sfeer.
 
Echt ongelofelijk hoe snel je ontspannen contact kunt maken met mensen op zo’n feesten. Na een paar dagen hier herken/groet ik al zo veel mensen....
 
 
Halloween zaterdag
Zaterdag, 28 oktober, 2006