Sildajazz feest
 
Eindelijk Sildajazz vrijdag!
 
Jazz boeit me voor geen meter, en volgens mij geldt dat voor iedereen hier in het dorp. Toen we gisteren over de kade liepen en bekenden tegenkwamen was eigenlijk elk gesprek hetzelfde “Nou, ik vind eigenlijk helemaal niets aan jazz, maar het is gezellig druk in het dorp, en daarom zijn we hier”...
 
Op donderdagavond had mijn ene collega al zijn bezoek ontvangen, en vandaag kwam Kenneth en zijn vriendin op bezoek. Dus ik ben verhuisd naar de logeerkamer.
 
Nadat ik ze opgehaald had op het busstation hebben we snel ff boodschappen gedaan en Chinees gehaald. Het is bijna traditie ondertussen, maar vrijdag op Sildajazz is er feest bij mij. Om 20.00u had ik doorgegeven. Dus inderdaad de eerste mensen kwamen al rond 18.00u. Sommigen omdat ze kinderen hebben, anderen omdat ze nog een concert willen zien. Anderen kwamen laat, omdat ze kinderen hebben, of omdat ze nog eerst een concert willen zien.
 
Dus de hele avond was het een komen en gaan van verschillende mensen, oude collega’s, nieuwe collega’s en vrienden en vrienden van vrienden. Dus op elk moment zat stonden er wel zo’n 40 mensen in mijn appartement en op de veranda....
 
Met al de drukte kwam ik er niet eens aan toe om met mensen te praten. Zo veel mensen, zo weinig tijd....
 
 
Vrijdag
Vrijdag, 10 augustus 2007