St. Patrick’s Day weekend
 
Vanwege internetproblemen heb ik al een tijdje geen echt nieuwe dingen meer geschreven, dus snel maar wat achterstand in gaan halen.
 
Afgelopen weekend was het St. Patrick’s Day, en voor de gelegenheid bezoek uit Engeland gehad. Het was zoals altijd eigenlijk vrij lang onduidelijk of ze zouden komen, maar op woensdag kreeg ik dan toch de bevestiging. Makkelijk zat met zo’n goedkope verbinding van RyanAir. Bovendien zijn de RyanAir tijden ook heel praktisch om van/naar Londen te gaan.
 
Vanwege de hoge alcoholprijzen hier had het bezoek zelf wat flessen alcohol meegebracht. Vrijdagavond, St. Patrick’s Day, hebben we rustig aan gedaan. Thuis wat bijgekletst, en daarna mijn gasten mee uit eten genomen bij Lothe’s Mat & Vinhus, wat hier in het dorp bekend staat als het beste restaurant. Dat paste natuurlijk ook wel, omdat als ik in Londen ben ik ook altijd naar mooie restaurants wordt genomen. In elk geval erg lekker gegeten en de gasten waren ook zeer tevreden :)
Daarna eigenlijk meteen naar huis gegaan en redelijk vroeg naar bed.
 
Zaterdag heb ik de gasten rondgereden en wat van het dorp laten zien. Het was gelukkig het hele weekend mooi weer, en overal lag nog een beetje sneeuw. [Zondag was trouwens alle sneeuw weg, maar sindsdien heeft het al weer twee keer gesneeuwd]. In elk geval, zaterdag dus. Even in het dorp....Monopoly gekocht! Dus verder zaterdag wat ontspannen Monopoly gespeeld. Raar hè? Eigenlijk ook wel leuk, want het weekend was gewoon bedoeld om elkaar weer te zien. Niet om toeristisch te zijn.

Zaterdagavond ook weer uit wezen eten, deze keer bij
To Glass, wat misschien wel bekend is? Daarna in het café van To Glass [= “twee glazen”] nog wat gedronken en weer naar huis.
 
Al met al een leuk weekend met vrienden. En dat ze toevallig ver weg wonen merk je zo eigenlijk niet.
 
 
 
Een weekend met bezoek
Woensdag, 22 maart 2006