Firefox
 
Waarschijnlijk hebben jullie al wel een melding gehad van Firefox dat er een kleine bijwerking beschikbaar was? Als het goed is gebruiken jullie nu allemaal versie 1.5.0.4.
 
We zijn nu hard bezig met versie 2 die later dit jaar uit moet komen en die al aardig op weg is. Tegelijkertijd zijn we bezig met versie 3 die ergens volgend jaar klaar moet zijn. Dat is de versie die ik op dit moment gebruik, maar die is niet altijd even bruikbaar vanwege alle nieuwe dingen die er in zitten die nog niet af zijn.
 
Het gaat trouwens goed met het gebruik van Firefox, zoals je op het kaartje boven kunt zien. Grappig dat een stel vrijwilligers (en enkele mensen in vaste dienst) een beter produkt kunnen maken dan Microsoft. Zelfs de zeer fanatieke pro-Microsoft site sabelt Microsoft Internet Explorer tot de grond toe neer.
 
Het leukste moment was eigenlijk dat ik we op het werk een nieuw persoon op de IT afdeling hadden...en die liep rond in een Firefox T-shirt!!
 
Ik geloof dat ik nooit eerder heb meegemaakt dat iemand een T-shirt aanheeft van iets waar ik aan meewerk. En natuurlijk helemaal leuk dat hij van de IT-afdeling was.
 
Ik geloof dat in het eerste jaar, meer dan 100 miljoen mensen Firefox hebben gedownload.
 
100 miljoen...
 
 
Internet
Vrijdag, 9 juni 2006