Een dagje rommelen
 
Lekker een dagje rustig aan doen. Vanochtend uitgeslapen en wat verder gespeeld met iLife en mijn internetdagboek. Binnenkort ‘ns kijken of ik ook wat meer foto’s op internet kan krijgen.
 
Het is vandaag een mooie zonnige dag maar helaas kan ik daar natuurlijk geen gebruik van maken zolang ik nog met een brace loop....
 
Misschien dat ik vandaag nog wat ga lezen of video ga kijken. Ik heb eigenlijk nog niet zoveel van de Olympische Spelen gezien. Kanaal 1 t/m 15 of zo hier is alleen maar langlaufen: 800 verschillende afstanden, voor dames en voor heren, en dan natuurlijk nog de estafettewedstrijden. En langlaufen gecombineerd met schieten of met schansspringen. Valt nog mee dat ze geen combinatie langlaufen/kunstschaatsen hebben...
 
En heel veel curling...echt topsport...
Hopelijk zenden ze nog wat ijshockey uit.
 
 
Olympische Winterspelen
Zondag, 19 februari 2006