Axis and Allies
 
Gisteren was het een hele mooie zonnige dag. Joakim stond op het punt om mij te bellen om samen een eind te gaan wandelen in de heuvels hier, maar ja, dat kon natuurlijk niet, vanwege mijn ski-ongelukje. Wel jammer.
 
Vanochtend toen ik wakker werd was het weer zeer mooi en zonnig. Keek naar buiten en toen....lag er overal sneeuw! Behoorlijk onverwacht, na enkele zeer zonnige dagen. Het meeste is nu trouwens al wel weer weg hoor.
 
In elk geval waren Tormod en Joakim gisteravond op bezoek bij mij. Tormod had een bordspel meegenomen, Axis & Allies, waarmee je de tweede wereldoorlog kunt naspelen. Een leuk spel, maar het duurt wel érg lang hoor! We begonnen om 16.00u en rond half twee ‘s nachts gaven Joakim en ik ons eindelijk gewonnen. Elke ronde duurt ongeveer een uur, en daarin kom je één keer zo’n 10-15 minuten aan de beurt.
Bordspelavond
Zondag, 26 februari 2006