Weinig bijzonders
 
Na het werk even naar het winkelcentrum geweest om nieuwe schoenen te kopen. Zo’n type jaren 70 trimschoenen zoals nu in zijn (ik kan nu twee maanden later wel zeggen dat het rotschoenen zijn....de linker doet nog steeds zeer als ik ‘m aan heb).
 
Ook even naar Tilbords terug geweest met mijn steekpan. Op één of andere manier begonnen er allemaal bubbeltjes in de teflon laag te komen, en sommige van die bubbeltjes gingen ook open. Meteen toen ik de pan liet zien waren ze heel vriendelijk (levenslange garantie op de pan?) en d’r was inderdaad een bepaalde serie die dit probleem had en ik kreeg onmiddelijk een nieuwe. Goede service!
 
Grote nieuws op internet was dat Steven Irwin, “The Crocodile Hunter”, tijdens filmopnames was omgekomen. Ik weet nog de eerste keer dat ik ‘m op tv zag. Samen met ons mam in de VS op zoek naar een kanaal voor wat achtergrond geluid. Met zijn brede accent, zijn drukte en zijn rare acts een bijzondere tv-persoonlijkheid.
 
 
My Blog
Maandag, 4 september 2006