Conferentie
 
Ik vind het altijd wel leuk om een paar dagen op een conferentie te zijn. Je ziet wat andere mensen doen, je bent even weg van je eigen werkplek in (vaak) een leuke en nieuwe omgeving en je leert je meest-naaste collega’s op een andere manier kennen.
 
Dit was de eerste keer dat ik op deze serie conferenties ben dus behoorlijk wat rond kunnen kijken en nieuwe mensen leren kennen.

Colonial Williamsburg (het oude koloniale Williamsburg) is trouwens ook wel grappig. Het is een soort groot open-lucht museum, met sommige gebouwen nog origineel oud, en andere nagebouwd van tekeningen enz. Alles een beetje in de stijl van Amerika in de overgang van Brits bestuur naar onafhankelijkheid. Williamsburg ligt verder ook vlak bij de Chesapeake Bay (ook bekend van de Amerikaanse onafhankelijkheidsoorlog).
 
Verder was mijn presentatie (de eerste keer voor mijn nieuwe bedrijf) natuurlijk op...vrijdag de 13e. Altijd toch wel “spannend” vlak voor de voordracht begint, maar (na een kleine beginstoring met de microfoon die het niet deed) ging het volgens mij toch allemaal wel goed.
 
Omdat mijn voordracht één van de laatste was, daarna even snel weer mijn pak uitgedaan (het is flink/aangenaam warm daar, ook al is het oktober) en uitgechecked. Aan de overkant in het luxe restaurant van de golfbaan uitgebreid gegeten en langzaamaan weer richting Norfolk gereden, waar we overnacht hebben in een nogal verlopen hotel langs de grote weg, vlakbij het vliegveld.
 
 
Presentatie
Vrijdag, 13 oktober 2006