“Voetbal”
 
De wedstrijd die wel eens heel belangrijk had kunnen zijn in de eerste ronde: Nederland - Argentinië.
 
Maar (voor mij een beetje onverwacht) hadden ze allebei hun eerst twee wedstrijden gewonnen. Het idee was dus om een leuke wedstrijd te kijken, dus met drie man van de “ledergruppe” waren we bij mij: eten laten komen + de wijn die we pas gewonnen (of verloren) hadden in een onderlinge weddenschap naar een hopeloos saaie bedoening zitten kijken.
 
Na afloop nog lang na zitten borrelen met de directeur, met name over loon in het bedrijf. Samen (+ een fles cognac) alvast een voorschot genomen op de loononderhandelingen die de we de volgende ochtend om 8u zouden hebben.
 
We hadden nog even met het plan gespeeld om de hele nacht na te borrelen en dan rechtstreeks samen naar de onderhandelingen te gaan, maar om 03.00u gaven we ons toch maar gewonnen.
 
Ik heb een erg sociale en leuke baas (37) en heel apart om zo namens alle in het bedrijf en hij namens de Raad van Bestuur midden in de nacht en de olie alvast een voorschot te nemen op de onderhandelingen :)
 
PS: ik vind de tenues van Nederland eigenlijk best mooi: een diep Oranje. Duidelijk herkenbaar als Nederland en een stuk mooier dan die vale T-shirts tijdens het EK in Duitsland.
 
 
Nederland - Argentinië
Woensdag, 21 juni 2006