Sildajazz
 
Gisteren, na afloop van het feest meteen doorgegaan naar de stad, en zeer laat thuis. Dus meteen het (logeer)bed ingedoken.
 
Kenneth en zijn vriendin waren verstandig (?) en niet mee de stad ingegaan, dus die waren al vroeg wakker en begonnen met het opruimen. Dus het eerste wat ik hoorde vanochtend was Kenneth die op de deur klopte en zei “we kunnen de kamervloer weer zien!!” gevolgd door een “het ontbijt is klaar”. Die mogen dus vaker op bezoek komen.
 
Grappig genoeg zegt iedereen die de vriendin van Kenneth ziet “je hebt een goede invloed op hem”...en ik kan het niet ontkennen!
 
Na het ontbijt weer terug het bed ingekropen (het was vroeg!), terwijl K&vriendin de stad ingingen om rond te kijken.
 
Een vriendin kwam ff langs om mijn kajaksleutel te lenen, en daarna ben ik ook de stad ingegaan. Daar met wat mensen afgesproken en mensen gekeken en iets gegeten en gedronken en boten gekeken.
 
Naar een tijd kwamen er ook verschillende zeilboten terug die mee hadden gedaan met een zeilrace op Sletta (mooi gezicht al die boten in de wind)
 
Thuis even gerust op de bank en met elkaar verschillende foto’s gekeken. Omgekleed en vervolgens op bezoek gegaan bij een collega. In totaal met zijn 8’en, ondertussen allemaal vaste Sildajazz bezoekers in Haugesund.
 
Het plan: eten om 18.00u en dan 22.30u naar het eerste concert in de stad.
De avond: eten om 18.00u en dan om 01.30u op de klok kijken, “o jee”....

Na de drukke avond gisteren waarin ik eigenlijk met niemand echt gesproken had, was het nu heerlijk om de hele avond met BBQ en ander lekker eten en wijn en bier en mojito’s en jägermeister/red bull en pineapple conspiracy en en en (you get the idea) verhalen uit te wisselen.
 
Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo lang en zo hard gelachen heb...
 
Toen toch maar even de stad ingegaan en tenslotte naar huis gewandeld, via een hele lange omweg (het huis van mijn collega).
 
 
Etentje
Zaterdag, 11 augustus 2007