WK Voetbal
 
Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog niet veel van het WK voetbal heb gezien. Het Nederlands elftal had ik zondag opgenomen en heb ik nadat ik thuis kwam van het kayakken gekeken. En verder alleen de resultaten op internet gevolgd.
 
En natuurlijk in de voetbalpool op het werk (een onderdeel van de jaarlijkse wisselbeker). Tot nu toe volgens mij nog veel mazzel gehad, maar al vanaf het begin af aan alleen bovenaan gestaan. Maar zoals gezegd: vooral mazzel en dat zal zeker niet lang duren.
 
We hebben zelf een pool met 17 deelnemers, en deze doet ook mee met een grotere pool in Engeland (via kantoor enz) en daar doen 73 man mee. Van de in totaal 90 sta ik op de tweede plaats.
 
Hier wordt wel veel naar voetbal gekeken, en bij afwezigheid van Noorwegen (en Denemarken) is het vooral Zweden, maar ook Engeland waarvoor men juicht. (ik geloof trouwens niet dat men voor Denemarken juicht, 800 jaar als deel van Denemarken is men nog niet vergeten).
 
 
Voetbalpool
Woensdag, 14 juni 2006