Rockfest - Dag 1
 
De eerste officiële dag van het jaarlijkse Rockfest, hier in het dorp, dit jaar voor de derde (?) keer.
 
Vooraf was al gezegd dat als ze dit jaar weer met verlies draaiden dat het dan ook de laatste keer was. Veel collega’s hadden kaartjes en keken uit naar het concert van Keane dat om 22.00u zou beginnen.
 
Eerst met het werk afgesproken om wat te drinken bij “To Glass”. Gezellig maar wel op tijd richting de concerten gegaan. Daar nog een stuk van “King Midas” gezien, één van de vele bands.
 
Ik was zelf een beetje sceptisch over Keane als hoofdact, omdat veel van hun muziek op cd nogal rustig en zo is, maar ik was zeer positief verrast door het concert. D’r zat veel vaart in de nummers en het tweede nummer was meteen al één van de grote hits. Zowel zanger als toetsenist kregen het publiek al snel mee. Heerlijke vrijdagavond, met prachtig weer en het halve dorp uitgelopen.
 
Ook de plaatselijk krant was zeer tevreden, met een maximale beoordeling van 6.
 
Na afloop van het hoofdconcert probeerden we nog bij Høvleriet binnen te komen voor een volgende concert, maar omdat iedereen dat probeerde was er natuurlijk niet plaats voor iedereen en dus een tijd buiten staan te praten met verschillende collega’s en naar huis gewandeld.
 
(een groot voordeel wanneer je dichtbij het centrum woont!)
 
 
Keane
Vrijdag, 15 juni 2007