Etentje
 
Is het dan toch waar? Ook vanavond weer een etentje...
 
In het begin van het jaar heb ik samen met een collega-vriendin verschillende keren etentjes bij mij georganiseerd en sindsdien worden er vaak etentjes georganiseerd, en meestal ben ik daar ook voor uitgenodigd.
 
Laat opgestaan en toen klaargemaakt om op visite te gaan. Lekker gegeten (lasagne met salade) en met zijn vijven en daarna buiten wat frisse lucht gehaald. DVD opgehaald bij de DVD verhuur (want ik heb het vermoeden dat hij het projectorscherm en de HD projector thuis er door heeft gekregen door het over “samen film te kijken” heeft gehad, en niet zo zeer door te zeggen “dan kan ik met mijn vrienden boven op de logeerkamer de hele avond Xbox spelen).
 
De film die we gehaald hadden was “Tristan & Isolde” (amazon link). Sinds het succes van “Gladiator” (en ook “The Lord Of the Rings” is het kennelijk hip om films over vroeger en zwaardvechten te maken. Niet echt een bijzondere film, maar wel geschikt om thuis een avondje te kijken met vrienden.
 
 
 
En wéér een etentje
Zondag, 24 september 2006