Highway 1
 
Vandaag weer een auto opgehaald, dit keer met de bedoeling om naar het zuiden te rijden via Highway 1, de kustweg met zoals Wikipedia zegt sommige van de mooiste kuststroken ter wereld, en onder andere de beroemde Bixby Bridge (die ik toevallig vandaag prominent in een reclame voor Ford zag, nota bene in een Noors tijdschrift dat ik bij me had).
 
Overwegend mooi weer, en heerlijk gereden met de radio aan. Eerst natuurlijk Alice@97.3 en toen die weg viel in de buurt van Santa Cruz met “The Beach” aan. Niet alleen is hier het landschap mooier en de zon beter dan in Noorwegen, maar ook de muziek is beter en past beter bij de omgeving. Of ben ik nu al te bevooroordeeld? Volgens mij niet. De muziek is in elk geval gevarieerder en spannender, bijvoorbeeld de volgende nummers (als iTunes links)
 
 
 
En nu maar afwachten hoe lang het duurt voor sommige van deze nummers ook naar Noorwegen komen!!
[noot: nu is het halverwege maart, en ja hoor, nu ook in Noorwegen!]
 
Verschillende van deze cd’s ga ik ongetwijfeld kopen.
PS: de video van Ok Go is trouwens erg leuk/knap.
 
Ook sommige commercials zijn trouwens erg leuk, vooral die van Bud Light (=bier met minder calorieën). Die zijn al jaren in dezelfde stijl die raar genoeg juist heel erg de doelgroep belachelijk maakt: “Real Men of Genius”. Sommige voorbeelden liggen ook op internet. Helaas niet die van de “Mr. Enormous SUV driver”, maar bijvoorbeeld “Mr. Fantasy Football Manager” geeft wel een beetje een indruk.
 
De auto was trouwens een Dodge Caliber, niet eens zo’n beroerde auto, maar voor een huurauto wel erg kaal uitgerust.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
In elk geval prachtig langs de kust gereden, met pauzes voor elk uitzicht. Ook nog even naar het kite-surfen gekeken.
 
Santa Cruz was ook weer leuk, en uiteindelijk doorgereden (in een stukje file met lekkere muziek) naar Monterey.
 
 
 
Naar het zuiden
Dinsdag, 31 oktober 2006