Paaszondag
 
Paaszondag. Maar niet echt een paasgevoel. Ook vandaag weer gewerkt, maar alles begint nu in elk geval op zijn plaats te vallen.
 
Om wat te ontspannen ben ik bezig geweest in de keuken met schoonmaken en strijken. Ook allerlei kleine dingen gedaan die al eerder gedaan hadden moeten worden, zoals en nieuw CV maken, reisdeclaraties en een begin met met belastingaangifte over 2005. Volgens de voorlopige aangifte moet ik maar liefst € 40 achterstallige belasting betalen. Dat is toch wel erg goed geschat dan hè?
 
Trouwens ook nog even op CNN naar de paasgroet van onze Paus Benedictus gekeken. Urbi et orbi, wat betekende dat ook al weer? Stad en wereld? Doet je toch wel wat, als je daar dan op het St. Pieterplein een toespraak van de Paus hoort hè? ;)
 
Voor diegenen die het gemist hebben, dit jaar zei hij het volgende:
 
Zalig Pasen!
Ik wil mijn hartelijke dank tot uitdrukking brengen voor de fraaie bloemen uit Nederland voor de Paasmis op het Sint Pietersplein.
 
Dus geen bedankje voor de cola dit keer (waar kwam dat eigenlijk vandaan?!). En ja, hij spreekt wel het volk in het Nederlands toe, maar niet in het Noors.
 
 
 
Eitjes geverfd?
Sunday, April 16, 2006