Zaterdagavondclub
 
Langzaamaan beginnen we steeds meer een los/vast groepje te krijgen die in verschillende samenstellingen allerlei dingen organiseren (bowlen, 17e mei, wandelen, uitstapjes).
 
Ik probeer zo af en toe wat kleine dingen te regelen, en dan steeds net wat andere mensen uit te nodigen. Op die manier wordt je ook weer zelf door net wat andere mensen uitgenodigd. Bovendien is het ook wel zo leuk (en eerlijk) om niet steeds dezelfde mensen uit te nodigen.
 
We hebben best wel wat mensen in dienst die niet uit het dorp komen en die vinden het allemaal wel leuk om met elkaar wat dingen te doen en niet alleen thuis te zitten. Sommigen zijn getrouwd, andere zijn alleen of wonen samen, of zijn verloofd met iemand die nog niet in het dorp woont.
 
Op zaterdag wat mensen uitgenodigd voor het eten. Samen met één van diegenen die verloofd is eten klaargemaakt (drie gangen) en mooi alles op tijd klaar voor de rest kwam. Met zijn vieren door ruim drie flessen wijn heen gegaan. Zit denk ik in de familie? ;)
 
Na het eten nog even het dorp ingegaan waar ik een andere collega van het groepje tegenkwam en enkele van zijn vrienden.
 
Voordeel met eters thuis is trouwens wel dat je in een keer genoeg afwas hebt om de afwasmachine aan te zetten :)
 
 
Risotto
Zaterdag, 3 juni 2006