Garnalen en Xbox
 
De afgelopen dagen heeft het hier weer behoorlijk gesneeuwd. Ook nu nog sneeuwt het. Niet hard, maar vooral wat vlokjes die heen en weer waaien. Het blijft ook allemaal wel liggen. De grote wegen zijn gelukkig wel schoon alleen bij mijn flat dus niet. Daar is alle sneeuw de afgelopen dagen aangereden, en is het nu ijsglad. Ik moet dan ook een aanloopje nemen om de garage in en uit te kunnen rijden.
 
Na bijna vier weken loop ik nu regelmatig zonder brace. Mijn knie is nog niet helemaal op sterkte, maar ik weet niet of dat komt van de val, of omdat hij zo weinig is gebruikt. Maar het meeste gaat geloof ik wel goed.
 
Gisterenavond is Ola op bezoek geweest. Hij kwam rond 18.00u en had 1.5 kg ongepelde garnalen met citroen meegenomen. Ik had al dille en witbrood met mayonaise gekocht. En zo hebben we samen gegeten. Gelukkig is het nu hier echt al een stuk langer licht weer. Daarna hebben we nog lang met de Xbox gespeeld, met en nieuws spel, “Brothers in Arms” gespeeld, wat zeer realistisch de tweede wereldoorloog nabootst. Een beetje zoals in de film “Saving Private Ryan”.
 
Vanochtend vroeg is Joakim nog even op bezoek geweest om wat op te halen. Verder een rustige dag. Wat gelezen, gestreken en wat opgeruimd. Ik heb natuurlijk de afgelopen weken niet echt kunnen schoonmaken. Misschien dat ik wel een poetsvrouw of zo ga zoeken...
 
 
 
Een avondje met bezoek
Zondag, 5 maart 2006