Voordracht oefenen
 
Binnenkort op reis naar een conferentie met een voordracht aan het einde van die week. Ik neem aan dat er van voordracht oefenen dan niet veel komt als ik op reis ben, dus misschien toch nu maar doen.
 
Ik had al weken niet meer naar de voordracht gekeken, en ik heb ook niet de tekst uitgeschreven of zo. Ik heb niet eens meer steekwoorden genoteerd. Het plan is dat op die manier ik mezelf leer om dingen wat meer “ter plekke” te doen. Omdat ik tegenwoordig zo vaak in vergaderingen presentaties moet geven is het gewoon noodzakelijk geworden omdat ik gewoon de tijd niet heb om alles tot in den treure voor te bereiden en te oefenen.
 
Voordeel is ook dat op deze manier een presentatie ook meer natuurlijk wordt.
 
Dus vanavond even door de de verschillende slides gelopen om te kijken wat er ook al weer op stond en even de hoofdpunten van wat ik wil zeggen in elk geval te systematiseren in mijn hoofd.
 
En nu maar aftellen....
 
 
Conferentie
Maandag, 25 september 2006