Verjaardag
 
Jarig, dus vandaag eerst maar even opruimen en naar de winkel om chips, hapjes en sausjes te kopen. Voor de rest hoef ik niet zo veel te halen, omdat alcohol hier toch zo ongelofelijk duur is dat iedereen zelf zijn eigen drank meebrengt.
 
Toch nog even naar de enige drankwinkel hier in het dorp gegaan (Vinmonopolet) om in elk geval toch een soort punch te kunnen mixen als welkomstdrankje. Pfoe, twee 0.75 liter flessen wodka + 1 fles brandwijn kosten meer dan EUR 100!!
 
Zoals men hier zeg is dat toch echt “roof op klaarlichte dag”!
Daarna snel even gestemd voor de Nederlandse Tweede Kamer. Wij in het buitenland mogen gedurende meerdere weken onze stem uit brengen en voor ons gaan de “stemlokalen” dus eerder open dan voor de mensen in Nederland. Dit was ook de eerste keer dat ik via internet heb gestemd!
 
Trouwens, toepasselijk dat op mijn verjaardag juist San Francisco op de voorpagina van Wikipedia staat als “Artikel van de Dag! “:-)
 
Gezellig en druk feest gehad. Helaas sneuvelde wel een bloempot die ik nog ooit eens keer van Marie had gekregen. En ik kwam erachter dat mijn vriesvak toch echt te klein is. Ik weet niet hoe vaak een Noorse vriendin er wel niet slaagde om bijna alle ijsblokjes d’r uit te laten vollen in volle vaart. Soms wel drie keer in een minuut. Misschien tijd voor een grotere koelkast/vriezer?
 
 
Feest
Zaterdag, 18 november 2006