Weblog of kajaklog?
 
Is dit nu een weblog of een kajaklog?
 
Ik weet niet hoe lang de zomer hier duurt, en hoe leuk het is om in de winter te kajakken. Dus nu de kans er is er maar zo goed mogelijk gebruik van te maken. Vorige week een week met weinig kajak, en meteen begonnen die hervonden spierballen al weer te verdwijnen! ;)
 
Vergeten dat donderdag de vaste clubkajakavond is. Bovendien was het de laatste keer voor de zomervakantie. Dus mijn collega en ik hadden mazzel dat we nog net twee boten vonden. Toevallig kreeg mijn collage “mijn” vaste boot (nummer 32, een Current Design kajak van het type “Storm” in het geel) en ik kreeg één of andere Hasle. In elk geval waren we na vijf minuten allebei ontevreden en ergens aan land gegaan om samen te ruilen. Veel beter. De Storm is een zeer stabiele kajak, bovendien met roer.
 
Naar het zuiden gegaan, langs de kade met alle mensen op het terras, onder Risøy door, en toen voor de eerste keer op die plek het grote Karmsund overgestoken, westwaards naar Karmøy. Van daar lang naar het Noorden, om het noordelijkste eiland, en vlak langs de vuurtoren af, en zo weer terug naar de club. Daar moest m’n ene collega naar huis, maar kwam ik twee andere tegen, dus met hun nog een extra rondje om Risøy en Vibrandsøy gemaakt. Alles bij elkaar zo’n 13.5 km.
 
 
En weer naar buiten
Donderdag, 29 juni 2006