Kajak
 
Elke kans moet men gebruiken om te kajakken. Straks worden de dagen korter en kan ik niet meer na het werk gaan kajakken.
 
Aan de ene kant vind ik het leuk om met andere mensen (meestal nieuwbeginners) te gaan kajakken. Aan de andere kant is het soms ook wel een beetje en belemmering.
 
Alles duurt gewoon langer voor je op het water bent (boot klaarmaken en te water laten), en je moet je toch inhouden wat afstand betreft, en wat moeilijkheidsgraad betreft. Dus dan is het vaak een langzaam/rustig rondje langs het eiland.
 
Vandaag met een Zweedse collega geweest, en je moet je toch aan haar aanpassen. Dus waar ik normaal gesproken minstens 10 kilometer kajak, waren we nu na 3,7 kilometer al weer terug bij het boothuis.
 
Dan is het toch wel veel moeite met schoonmaken enz. voor een relatief kort tochtje. Deze keer ging ze trouwens niet zwemmen (tenminste niet vrijwillig) en kon ik dus ook niet gaan “surfen” op de golven.
 
Maar goed, toch weer lekker even buiten bezig geweeset en het water opgegaan.
 
Ik vraag me trouwens af waarom ze hier zo vaak Jeff Buckley met “Hallelujah” (opent in iTunes) op de radio spelen. Hij stond ook een tijd als top hit in de iTunes Music Store, maar het nummer is toch echt van 1994...
Kajak
Woensdag, 20 september 2006