De Verenigde Staten [updated]
 
Na het vorige kaartje over landen in Europa met landen waar ik geweest ben, nu een kaartje met verschillende staten in de Verenigde Staten. Ook deze heb ik snel kunnen maken via een site op internet. Het kaartje laat een duidelijke voorkeur voor het wilde westen zien. Ik geloof dat ik een kwart van de staten of zo heb gehad, tenminste wat aantal betreft. Wat oppervlak is het zeker een stuk meer, want d’r zijn nogal wat kleine staatjes daar aan de rechterkant. Misschien dat er later in het jaar een paar nieuwe rode staten bijkomen?
 
Update: D’r kwamen al enkele staten bij, sneller dan verwacht. Ik kwam er namelijk achter dat ik op het eerste kaartje enkele staten was vergeten. Zo was ik bijvoorbeeld nooit in Yellowstone geweest volgens het eerste kaartje...
 
 
Reizen
Ergens eind mei, 2006