Etnefjellet - Dag 2
 
Koud wakker geworden. Dus snel een paar eieren gebakken en warme chocomel klaargemaakt op het campingbrandertje. De tent ingepakt (het is toch een stuk makkelijker om met een auto te gaan kamperen dan alleen met een rugzak), en daarna ons klaargemaakt voor een tocht verder de bergen.

Zonder pad en zonder echte bestemming anders dan “omhoog” lang gewandeld. Ondertussen af en toe even gestopt om te eten en wat te drinken, en uiteindelijk best hoog beland. Met mooi uitzicht het dal in: watervallen langs de bergen (de sneeuw was laat dit jaar, dus er is nog steeds veel smeltwater) en de kleine boerderijtjes op hun lapjes grond in de heuvels.
 
Enigzins ongecoordineerd weer naar beneden gegaan, even vers water uit een stroompje geschept (vers smeltwater, dus gewoon drinkbaar) en daarna weer richting huis gereden. Onderweg even gestopt om met een “wegwerp BBQ” wat vegetarische hotdogs klaar te maken. Dat was geen succes aangezien alles naar aanmaakblokjes smaakte. Nooit meer dat merk BBQ dus (Coop Obs)
 
Omdat de vrouw van een vriend die avond een “Tupperware party” thuis zou hebben had ik het vermoeden dat hij wel graag het huis uit zou willen. Dus samen met hem en nog een andere collega op de kade afgesproken. Daar salade met pesto en vis gegeten. Alles om die rotsmaak van aanmaakblokjes uit mijn mond te krijgen.
 
Al met al een druk druk weekend (week/maand) en ongelofelijk veel gedaan. Maar wel geslaagd.
 
 
Tweede Pinksterdag
Tuesday, May 29, 2007