HOU
 
Een beetje uitgeslapen en alleen naar het vliegveld gereden. (Mijn andere collega’s waren al weer onderweg naar huis). De huurauto ingeleverd.
 
Proberen in te checken, en er dus achter gekomen dat al mijn vluchten geannuleerd waren vanwege een fout van Continental. Met wat gehannes ze er toch van weten te overtuigen dat ik te vertrouwen was en dat het hun fout was. Kennelijk is het nogal (terrorist)verdacht: een buitenlander die op het laatste moment komt opdagen zonder boeking. En die eerder al een keer niet is komen opdagen (tenminste volgend hun dan).
 
Verder gevlogen naar HOU (oftewel het George Bush vliegveld te Houston). Flink lange tocht met de taxi naar mijn hotel.
 
Goh, soms lijkt het wel of ik de enige ben in dit land die Engels spreekt. Ook deze taxi-chauffeur (vers vanuit Afrika) kon niet meer dan een paar woorden; eigenlijk maar één: “Dollaaar? Dollaaar?”
 
 
En weer verder
Zaterdag, 14 oktober 2006