Xbox 360
 
Vrijdagavond op bezoek geweest bij Joakim om daar zijn nieuwe speeltje uit te proberen. De nieuwe Xbox. Natuurlijk heet deze niet gewoon Xbox 2 of zoiets, maar heet hij Xbox 360. Want Sony komt namelijk snel met zijn Playstation 3. En in vergelijking met een Playstation DRIE, klinkt een Xbox TWEE, wel heel erg oud. Vandaar dus Xbox DRIEHONDERDENZESTIG.
 
Na afloop van de Raad van Bestuur vergadering was er nog pizza over, en die had ik meegenomen naar Joakim. De nieuwe Xbox had wel enkele leuke dingen (bijvoorbeeld de controllers zijn draadloos), maar ik ben nog niet zo overtuigd dat ik ‘m snel ga kopen. Net als de oude Xbox maakt het apparaat zelf veel lawaai, en d’r zijn op dit moment niet echt bijzondere spellen voor te koop. Dus ik houd het voorlopig maar bij mijn eigen machientje denk ik....
 
Maar al met al wisten we onze tijd toch goed tot 2u ‘s avonds toch goed door te komen.
 
 
 
Pizza en Xbox
Zaterdag 25 maart, 2006