Sildajazz drankje
 
De tijd vliegt. Alweer een jaar voorbij sinds het vorige jazzfestival.
 
De hele week met zijn allen met spanning het weerbericht gevolgd. Want Sildajazz is vooral toch ook een feest wat zich buiten op de kade afspeelt en met boten in de haven. Regen tijdens het weekend betekent meteen dat er de helft minder mensen komen.
 
Maar gelukkig geen regen (niet warm) dus prima.
Vorig jaar was ik nog naar het openingsconcert geweest, en wat ik toen al schreef (ze was vast wel heel goed, maar niet echt mijn stijl) vind ik nu nog steeds. Dus dit jaar de echte jazzconcerten maar overgeslagen.
 
In plaats daarvan met een collega redelijk vroeg afgesproken op de kade voor een drankje. Daar natuurlijk nog andere bekenden tegen gekomen en na een tweede drankje rondgewandeld langs de stands, de muziek en het publiek op de kade. Vroeg weer thuis, want zo kan het ook!
(en het wordt toch al wel een lang weekend denk ik zo)
Donderdag
Donderdag, 9 augustus 2007