Avondje thuis
 
Ik ben de afgelopen tijd zo vaak weg geweest dat het thuis hoognodig was om eens een keer op te ruimen.
 
Kampeerspullen, kajakspullen, hardloopspullen, squashspullen, roeispullen en zwemspullen.
 
De hele douche gedemonteerd en schoongeschrobd.
 
Oh ja, de kajakspullen lagen er van mijn tocht van zondag (op en neer naar de Karmøybrug), met veel wind (en dus golven tegen). D’r stond zoveel wind dat ik continue als ik over een golf ging spatwater in mijn gezicht kreeg.
 
Dus toen ik thuis in de spiegel keek was mijn gezicht helemaal wit van het opgedroogde zeezout. Heel raar gezicht! (woordspeling)
 
En ook nog een boek uitgelezen wat ik eigenlijk op Barbados al bijna uit had: “Veien Til Jerusalem” van Jan Guillou, een historisch boek gemengd met fictie over kruistochten en de éénwording van Zweden. Dit is trouwens het eerste boek uit een serie.
 
 
Opruimen
Dinsdag, 22 mei 2007