Windows Vista & lang licht
 
Jaja, ik weet dat ik gezegd heb dat ik niemand meer help die nu nog een computer met Windows koopt. En daar sta ik nog steeds voor.
 
Maar ja, wat doe je als een collega, die de computer via het werk heeft gekregen problemen heeft? Dan heeft zo toch niet echt zelf de computer gekocht?
 
In elk geval had ze wat problemen om de computer op haar draadloze internet te krijgen.
 
Goh, wat en ellende is Windows Vista toch. Bijna 6 jaar hebben ze eraan gewerkt (het rijkste bedrijf ter wereld), en dit is wat ze afleveren?!?!
 
Bijna de hele avond met die domme computer bezig geweest en zo   o n t z e t t e n d  veel dommigheden gevonden, “veranderingen voor het veranderen”, achteruitgang van bestaande dingen enz. En ontzettend veel (slechte) kopieën van dingen die ik al jaren op mijn Apple heb.
 
Ik denk dat ik binnenkort eens even een vergelijkende pagina ga maken....
 
Oh ja, daar ook nog Chili Con Carne gemaakt en gegeten :)
‘s Avonds laat naar huis terug gewandeld. Wat is het nu toch lang licht hier zeg!!
 
Je kunt bijna het gehele etmaal buiten met een boek zitten zonder dat je een lamp nodig hebt! Ik heb niet echt moeite met slapen hoor, da’s gewoon een kwestie van naar bed gaan en ogen dicht doen.
 
Maar het is soms moeilijk om naar bed te gaan. Het is nog zo licht en er is zoveel te doen. En ik heb af en toe ook gewoon niet in de gaten dat het al laat is....
 
 
Computerhelp
Dinsdag, 19 juni 2007