Kajak
 
Na de lange dag (en avond) van gisteren vandaag uitgeslapen en een beetje rondgehangen. Ik zou eigenlijk vroeg gaan kajakken maar had nog niet gegeten en zo, dus dat maar uitgesteld.
 
Rond de middag kwam één van de Zweedse meisjes haar mobiel ophalen die ze de gisterenavond bij me was vergeten. Buiten op het terras gezeten tot het koud werd en daarna binnen nog wat gekletst.
 
Toen me toch maar klaar gemaakt om met het andere Zweedse meisje en een andere collega te gaan kajakken. Terwijl zij ging zwemmen in Matlaug ben ik samen met de andere collega gaan “kajak-surfen” :)

Als je met de stroming mee kajakt, dan kan het natuurlijk zijn dat het water harder stroomt dan dat je kajakt. Als er dan nog wat golven zijn dan is de truc om rustig aan te doen totdat je voelt tot de kajak van achteren opgetild wordt. Wanneer dat gebeurd dan ga je snel kajakken om zo lang mogelijk met deze golf (die per slot van rekening sneller ging dan jij) mee te surfen. Je kunt dan heerlijk lekker hard gaan. De golven vandaag waren
precies goed om te surfen :)
Zondag
Zondag, 17 september 2006