Sleutelen aan de auto
 
Toen ik de auto vorig jaar op de keuring had werd er aangeraden dat ik ook een keer de bougies moest laten vervangen.
 
Omdat het nog niet echt nodig was heb ik een tijdje doorgereden. Van het weekend toch maar nieuwe gekocht en het zelf gedaan. Ik had natuurlijk al wel wat ervaring met bougies van de grasmachine, maar nog niet in een auto.
 
In de handleiding werd nog gewaarschuwd voor allerlei dingen die fout kunnen gaan, maar het was echt ontzettend simpel!
 
Binnen ‘n half uurtje was ik klaar (niet meegerekend dat ik naar de winkel moest om een bougiesleutel te kopen). Wat me opviel is dat de auto nu echt een stuk soepeler en stiller loopt. Het verschil was groter dan verwacht.
 
Ook is hij nu zuiniger, maar dat komt ook gedeeltelijk ook door het warme weer.
 
Oh ja, lach maar om het kleine dorp hier, maar we hebben wel de grootste Biltema (doe het zelf zaak voor huis, auto en boot) ter wereld.
 
Ok, net als veel andere winkelketens hier zitten ze alleen in Scandinavië, maar toch....
 
 
 
Bougies
Zaterdag, 22 juli 2006