Oude en nieuwe dingen
 
Eindelijk tijd om wat verder thuis op te ruimen. Omdat ik nu regelmatig ga wandelen om mijn knie te trainen ook maar nieuwe loopschoenen gekocht (niet bergschoenen, maar goede wandelschoenen). Mijn oude Nomads waren al zo’n 10-15 jaar oud, dus het mocht ook wel eens. Bovendien waren de zolen ondertussen helemaal vlak. Het grappige is dat de nieuwe eigenlijk heel veel op de oude lijken (afgezien van nieuwe zolen, nieuwe veters, en dat ze van Gore Tex gemaakt zijn). Dus ik dacht ik maak mooi een foto van de twee naast elkaar.
 
Dus nu ook mijn handbagage van de afgelopen reis uitgepakt op zoek naar mijn digicam. En wat bleek :(
Mijn camera is helemaal kapot!
 
Ik denk dat hij zich per ongeluk aangezet heeft tijdens de reis, waardoor de lens naar buiten komt. En vervolgens is er iets van de zijkant tegen de lens aangekomen waardoor deze bijna helemaal van de rest van de camera af is gedrukt! Mooi balen dus. Ik weet niet of ik zoiets onder de reisverzekering valt. Maar in elk geval wel balen dus. Deze kan duidelijk niet meer gemaakt worden, dus moet ik op zoek naar een nieuwe :(
 
Oh ja, verder begint het hier zonnig te worden. Ik heb dan ook nieuwe T-shirts nodig. Misschien dat jullie me kunnen helpen? Ik heb even rondgekeken op de internetpagina van Abercrombie en Fitch en een voorselectie gemaakt. De 10 kandidaten staan op mijn pagina hier met 10 T-shirts. Welke past het best?
 
Ik heb in elk geval op de weg terug van huis naar huis een nieuwe zomerjas gekocht. Ik had al drie jaar zomers en winters dezelfde jas aan, dus het werd eigenlijk ook wel tijd ook!
 
 
Van digicams & fietspompen
Zondag, 14 mei 2006