Seinfeld en jaarverslag
 
Hier ligt nog steeds sneeuw/ijs. Van het weekend niet echt veel gedaan. Zaterdag een beetje opgeruimd, en wat oude afleveringen van Seinfeld gekeken die ik opgenomen had. Gewoon een grappige serie, die eigenlijk helemaal nergens over gaat. Ik had het er toevallig pas met James over, dat we vaak Seinfeld keken (en Friends en The Simpsons). Seinfeld is wel een typische jaren 90 serie als je er nu naar kijkt, hoe ze gekleed zijn, de draadloze telefoons die ze heben enz. Maar sinds de serie eigenlijk geen onderwerpen had is ze ook niet echt verouderd.
 
Vandaag eigenlijk de hele dag gewerkt. En chili con carne gemaakt. Joakim was nog even langs geweest om wat op te halen.
 
Oh ja, afgelopen vrijdag had ik trouwens een interview met een journalist. We zijn nu bezig met het jaarverslag over 2005 te maken. Normaal schrijven de verschillende afdelingen zelf een stukje, maar dit jaar had men besloten het wat journalistieker aan te pakken, en om een journalist te vragen om de stukjes te schrijven. Dus ook mooi netjes in het pak naar het werk om op de foto te staan. Ik ben benieuwd wat het wordt! Ik had trouwens laatst toen ik van James terug kwam een nieuwe nette blouse en stropdas gekocht, dus dat kwam mooi uit.
 
 
 
 
Weekend
Zondag, 12 maart 2006