Frafjord/Richting huis
 
Omdat we verder eigenlijk geen plannen hadden voor het weekend konden we het heerlijk rustig aan doen. Dat wil zeggen een lang ontbijt, liggen in de zon, wandelen in de zon, en uiteindelijk de tent ingepakt.
 
Toch makkelijk om te kamperen met de auto. Je kunt wat meer dingen meenemen en hoeft niet zo te slepen met alles. Wel jammer dat ik nog steeds niet “wild” heb kunnen kamperen.
 
Richting de “grote” attractie van het Frafjord gereden: de Månafossen waterval, met zo’n 92 meter vrije val van het water.
 
Wel grappig, de weg daar naartoe is op het laatst wel erg smal, en d’r zijn naar verhouding veel toeristen onderweg, die dus geen van alle gewend zijn op de smalle Noorse wegen. Dus die stoppen op de raarste momenten....
 
Na de wandeling naar de top om de waterval te bekijken, (steile wandeling maar niet zo heel lang) van de overkant de waterval bekeken. D’r waren ook een paar dappere mensen die bij de waterval zelf waren, maar het was niet helemaal duidelijk hoe ze daar gekomen waren.
 
Rustig aan richting huis gereden en ergens onderweg gestopt bij de bossen om te BBQ’en en in een meer wat extra water te halen.
 
Uiteindelijk weer met het veer vanaf Stavanger (collega getroffen) in stilte naar huis gereden.
 
 
Kamperen
Zondag, 22 juli 2007