Weer eens weblog bijgewerkt
 
Al een tijdje mijn weblog niet meer bijgewerkt. Het is hier zomer en verrassend lekker weer. Omdat de zomer hier de afgelopen jaren niet echt fantastisch is geweest heb ik dus maar zo veel mogelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om buiten te zijn.
 
En dus minder achter de computer gezeten om mijn weblog bij te werken. Ik zal vandaag even wat schade inhalen, verspreid over verschillende artikelen.
 
Juli is hier de grote vakantiemaand waarin alles bijna helemaal stil ligt en iedereen zijn vakantie opneemt. Het is nu trouwens wat minder dan een paar jaar, tientallen jaren geleden, maar nog steeds wel de hoofdperiode. Ze zijn nogal traditioneel hier he?
 
Dat betekent dat het op het werk ook rustig is. Ook omdat de grote projecten (toevallig?) toch al nooit een einddatum in de zomer hebben. Het zijn ook de laatste weken bij mijn oude baas, dus voorlopig richt ik me alleen op mijn projecten daar en probeer ik ook nog wat van die ontzettende berg met vrije uren die ik nog tegoed heb op te nemen.
 
Toevallig gebruik ik nu weer veel MCNP (het programma dat ik ook op het KVI gebruikte) en dat heb ik alleen thuis. Dus een mooie combinatie van thuiswerken en vrij nemen.

Tijd om weer te lezen en in de zon te zitten dus ook. En gewoon toch een beetje het vakantiegevoel te hebben, met vrij en 25 graden Celsius.
 
 
Vakantiegevoel
Ergens midden juli, 2006