Garage + zomerfeest
 
Hier moet een auto elke twee jaar EU gekeurd worden. Ondertussen was het al weer twee jaar geleden dat mijn auto gekeurd was en zoals ik al schreef was mijn auto twee weken geleden bij de NAF al gekeurd. Omdat er een paar kleine gebreken waren moest hij nu nog even terug naar de garage om deze te laten verhelpen en ‘m definitief goed te keuren. Al met al viel het reuze mee, en kan hij als het goed is nu weer twee jaar mee.
 
Het kwam wel goed uit dat hij vandaag de garage in moest, want hierdoor kan ik hoe dan ook niet zelf naar het werk rijden, en op de dag dat het jaarlijkse zomerfeest op het werk is, is dat altijd wel praktisch.
 
We waren een beetje laat met het plannen van de inhoud dit jaar, maar dat kwam goed uit. Het was namelijk stralend weer, en iedereen was echt letterlijk gedurende het hele feest buiten, dus binnendeurse versieringen e.d. hadden toch geen zin gehad. Een groot voordeel met een feest buiten: een nieuwe beachvolleyball-baan (vandaag aangelegd) voor mensen die actief wilden zijn, mogelijkheid om te dansen e.d. maar ook ruimte om te praten en in de warmte te zitten, zonder dat de muziek overheerste.
 
Ik moest (mocht?) de openingstoespraak houden, na het welkomstdrankje, en al met al een zeer goed gelukt feest. De hele avond gevolleybald, dus ik zal morgen wel een beetje stijf zijn.
 
 
EU controle
Vrijdag, 8 juni 2007