Internetproblemen - Deel 2
 
Vandaag kreeg ik bericht van Telenor dat ze de problemen met mijn internet niet konden oplossen. Maar de mededeling die ik kreeg was eigenlijk behoorlijk dom, want die had niet zoveel met de foutmelding te maken die ik ze gestuurd had (ze zeiden namelijk dat ze mijn lijn getest hadden en dat ze daar geen fout konden vinden...geen wonder als alles werkt behalve ÉÉN internetadres). De jongen aan wie ik het de eerste keer had uitgelegd had me goed geholpen en goed begrepen. Maar kennelijk de mensen naar wie hij het bericht had doorgestuurd niet.
 
Dus ik heb ze maar weer een keer gebeld om het nog een keer uit te leggen. Ook deze jongen scheen het probleem te begrijpen, en heeft het opnieuw aan de technische dienst van Telenor doorgestuurd. Hopelijk snappen ze het dit keer wel!!!
 
 
 
Telenor
Dinsdag, 21 maart