Eten & DVD
 
Uitgenodigd samen met twee anderen om te komen eten bij een van mijn Zweedse collega’s. Omdat ze vegetarisch is, betekent dus dat we allemaal vegetarisch eten.
 
Ik ben zelf nooit zo bezig geweest met vegetarisch eten.  Alhoewel, ik eet het laatste half jaar of zo toch al wel vaak min of meer vegetarisch tijdens de lunch, over het algemeen iets van de saladebar op het werk, eventueel met wat vis. In elk geval, ik weet niet zo veel van wat je allemaal vegetarisch kunt klaarmaken, maar op zulke etentjes kom ik er achter dat er eigenlijk best veel mogelijk is.
 
Lekker gegeten (niet gedronken, ik was met de auto, regen). Het idee was dat we daarna een DVD zouden kijken. Omdat haar tv (en kamer/bank) nogal klein zijn werd er min of meer voor ik er erg in had besloten om naar mij te gaan, en toen hebben we daar de film “Sideways” (amazon link) gekeken. Niet echt een fantastische film. Reddende factor was dat hij zich in het wijngebied in Californië afspeelt.
 
Daarna een beetje lui blijven hangen en wat gezapt en blijven hangen bij best wel een komische film met Helen Mirren (bekend van de politieserie “Prime Suspect”) over een stel bejaarde dames die semi-naakt willen poseren voor een kalender van de plaatselijke kerk om geld in te zamelen voor een monument, “Calendar girl” (amazon link).
 
(grappig: tijdens de film stond mijn recorder nog aan van het DVD kijken. Toen er tijdens een scene op tv iets gezegd was wat we niet konden verstaan en ze vroegen “wat zei ze nu?” drukte ik op terugspoelen van mijn recorder en speelde de tv terug. Dat snapte ze niet helemaal dat dat mogelijk was!)
 
Na afloop van de film iedereen naar huis gebracht.
 
 
Etentje...
Zaterdag, 30 september 2006