Weekendje-niet-weg
 
Eigenlijk zou ik met een stel vrienden en een camper een weekendje weggaan, maar dat hebben we dus op het laatste moment afgezegd. Één persoon moest overwerken en we vonden het sneu om dan toch weg te gaan. We zullen wel weer iets nieuws verzinnen voor een ander weekend.
 
En in de zomer is het hier in het dorp ook nog niet zo slecht. Binnenkort is het Sildajazz en dan moet de hele kade opgeknapt en klaar zijn. En grotendeels is hij dat nu ook al. En ik vind het goed gelukt. De kade is nu bijna helemaal een verzameling van café’s en restaurants geworden, die bijna allemaal ook nog een verwarmd buitenterras hebben.
 
PS: ik las op internet dat mijn favoriete boekenwinkel in Berkeley op “Cody’s on Telegraph Ave” dicht is gegaan...
Wel raar, want ik gebruik nu toevallig net een boekenlegger van die winkel.
 
 
Thuis
Vrijdag, 28 juli 2006