Weer een zomerfeest
 
Deze keer was het tijd voor een zomerfeest met mijn eigenlijke werk. In tegenstelling tot het vorige feest (dat op het kantoor werd gehouden) gingen we nu wel ergens naar toe, en dat maakt het toch wat leuker.
 
Nadeel is dat dit zomerfeest samen met klanten wordt gevierd, en men dus toch ook met mensen te maken heeft die men niet echt kent, of helemaal niet kent.
 
In elk geval was het nu in het vikingdorp hier in de buurt, vlakbij de oude stenen kerk in Avaldsnes. Na een bustochtje die kant op (stomme bus deed het niet, computerproblemen) en een korte wandeling was er een korte introductie door ‘n man in Vikingstijl die wat vertelde over de geschiedenis van de omgeving, welke dingen ze opgegraven hadden en waar ze nog naar op zoek waren en wat het plan voor de avond was.
 
Daarna begonnen we om het ijs wat te breken met enkele spellen in Vikingstijl, zoals speerwerpen en bijlgooien. Tenslotte was er eten rond het kampvuur. Ook dit was Viking geïnspireerd. Rond 23u was het afgelopen en nog in de stad wat nageborreld.
 
Omdat niet iedereen naar huis wilde (lees: directeur en enkele anderen) werd er besloten dat we nog na zouden borrelen van de naborrel bij mij thuis, dus met z’n 8-9’en naar mij toe gegaan.
 
Daar hielden we het toch ongeveer 05.30u vol. En dat was eigenlijk gewoon een werkdag. Maar geen nood, de directeur besliste ter plekke dat we de volgende dag een halve dag buitengewoon verlof met loon zouden krijgen. Makkelijk als je directeur bent hè?
 
 
Vikingdorp
Donderdag, 1 juni 2006