Kajak
 
Vandaag maar verder strijken dan? Tot iemand belde van de kajakclub, of ik zin had om te kajakken....
 
Nou, morgen dan maar strijken!
Tot een collega belde of ik zin had om morgen een lange kajaktocht te maken....
 
Dat strijken schiet dus niet echt op. In elk geval weer met kajak 14 d’r op uit geweest. Redelijke golven, maar deze keer in plaats van veel venijnige korte golven, langere, tragere en hogere golven. De normale afstanden die ik meestal doe (7-15 km) dat gaat allemaal soepel, dus nu is het kajakken in verschillende omstandigheden het volgende wat ik aan het leren ben.
 
Leuk om te doen, en er zijn altijd wel een paar momenten waarbij je even een hartslagje mist en denkt “Whoops, nu ga ik toch echt om!”, maar ook nu ging alles goed.
 
Als je “om” gaat is het in principe ook niet zo’n probleem: je valt tenslotte alleen maar in het water. Nat en misschien ook koud, maar niet meer dan dat. Het enige dat je moet doen is rustig blijven en zorgen voor dat je het “deksel” er af krijgt en uit de boot komt. Maar het is natuurlijk beter om niet nat te worden en lekker de golven de baas blijft!
 
Bovendien wil je ook geen gezicht verliezen :o

Het is hier nog steeds lang licht. Ik zie dat in Nederland de zon allang plaats heeft gemaakt voor de maan terwijl hier de zon nog boven de hemel staat (zie foto boven). Ik zie trouwens ook dat het in Nederland een
stuk warmer is!
 
 
Zomeravonden
Vrijdag, 14 juli 2006