Sildajazz afsluiting
 
Vandaag ook weer genoeg afspraken op de agenda. Maar onlangs een nieuwe uitdrukking geleerd, namelijk “social jet lag” wat er op neer komt dat er zoveel sociale dingen in je agenda staan dat je niet meer in een rustig ritme komt.
 
Een “rain check” genomen op alle afspraken en begonnen met het appartement weer in een toonbare staat te brengen. Veel lege flessen, blikjes en chipsbuilen.
 
Na het opruimen even het dorp ingegaan, richting het nieuwe “Café Moody”, wat niet langs de kade licht maar een straat hoger op. Raar genoeg is deze op zondag na 17.00u gesloten. Wie haalt het in z’n hoofd om een café op zondag al om 17.00u dicht te doen?! Dus maar naar café MM op de kade gegaan. Afgesproken met een collega en daar kwam ik toevallig Marian van de kajakclub tegen, of we binnenkort een keer te kunnen kajakken. Kajakken is hier de laatste tijd ongelofelijk populair geworden.
 
Rustig aan gedaan en gekeken hoe alle boten langs de kade één voor één weer richting huis vertrokken en zo het dorp weer alleen achterlieten na weer een Sildajazz.
 
 
Sildajazz
Zondag, 13 augustus 2006