17 Mei
 
Ongelofelijk vroeg opgestaan op deze vrije dag (volgens mij is iedereen vergeten dat het ook Hemelvaartsdag was?) om mee te doen met het roeien.
 
Scherp gekleed in het zwart (incl. zuidwester en zonnebril) gewacht tot de 4e heat...onze. Foutje, we krijgen niet de boot waarin we getraind hebben. En we moeten tegen een vrouwenteam roeien. En de zitplaatsen zijn anders in de boot. En de roeispanen. En één onzer gaat op de verkeerde plaats zitten waardoor we bijna allemaal aan de foute kant komen te zitten!!!
 
Gelukkig verslaan we onze directe tegenstander met ruime marge, maar de tijd is niet goed...
Uiteindelijk worden we 3e in onze klasse...(ja, van de drie ja!). En zijn er twee vrouwenteams sneller dan wij zijn....hmm...dat wordt een zware dag de volgende dag dat we op het werk komen :(
 
Even nog wat andere teams gekeken. Thuis gedouched en en mijn nette kleren aangedaan en de stad in gegaan om naar alle mooie verschillende “bunader” (klededrachten) te kijken. En prachtig weer (ben zelfs een beetje verbrand).
 
Met verschillende mensen afgesproken in een steeds groter wordende groep. Na de optocht (zie foto) uit wezen eten bij Peppe’s (omdat daar nog plaats was). En daarna een andere groep tegen gekomen, dus wij met zijn twee ook nog even met die groep uit wezen eten bij Egon. Daarna weer naar huis gegaan om wat makkelijke kleren aan te trekken en met zijn 10’en te gaan bowlen. Had volgens mij mijn beste score ooit, en ik kan kennelijk ook met links bowlen :)
 
 
Nasjonaldagen
Donderdag, 17 mei 2007