Croquet en BBQ in de tuin
 
En toen was het weer tijd voor het maandelijkse uitstapje met het werk zo rond de tijd dat ons salaris binnenkomt.
 
Deze keer was het croquet en BBQ’en bij een collega in de tuin. Helaas was het niet echt BBQ weer (behoorlijk wat wind). Toch waren we met zo’n man of 10, en dat is toch niet slecht.
 
Hebben jullie wel eens croquet gespeeld? Ik kan me niet herinneren dat ik het ooit eerder had gedaan. Bovendien was het grasveld ook niet echt een vlak biljartlaken, dus de wedstrijden duurde nogal lang.
 
Oh ja, mijn huidige baas vind het nogal leuk om bij alle sociale dingen ook wat spanning toe te voegen in de vorm van een competitie. Dus vanaf nu is er één scheidsrechter tot het eind van het jaar die voor elk “evenement” punten uitdeelt als deel van een “wisselbeker” die aan het eind van het jaar uitgereikt wordt.
 
Omdat ik niet het hele jaar meer mee mag doen ben ik natuurlijk kansloos voor de hoofdprijs, maar na het eerste evenement (croquet dus) sta ik wel bovenaan ;)
 
 
Lønningspils
Dinsdag, 23 mei 2006