Internetproblemen
 
De laatste (en waarschijnlijk ook de komende dagen) geen nieuwe dingen op mijn weblog. Ik heb namelijk wat rare problemen met internet.
 
Ik kan ALLES doen op internet wat ik wil, behalve verbinding krijgen met het bedrijf in Amerika waar ik mijn weblog heb staan. Met andere woorden, ik kan mijn weblog niet bereiken en niet bijwerken. Het vervelende is dat is dus ook geen contact kon krijgen met het bedrijf in de VS waar ik patrickhendriks.com geregistreerd heb.
 
Met wat gefrunnik heb ik ze toch kunnen bereiken, en we hebben alles gecontroleerd en alles werkt van hun kant. Kontakt opgenomen met de Noorse PTT (= Telenor), en die konden mijn pagina's ook niet bereiken. Noorse PTT nam kontakt op met een andere aanbieder van internet in Noorwegen en die kunnen WEL alles gewoon bekijken.
 
Dus in samenvatting, bij iedereen werkt alles, behalve dat het via de Noorse PTT niet mogelijk is om specifiek die ENE computer waar ik mijn weblog heb staan te bereiken. Het probleem is nog niet opgelost, maar de Noorse PTT werkt eraan.....
 
Verder hoop ik later vanavond van James te horen of hij en een vriend aanstaande vrijdag (overmorgen) of misschien al donderdag (morgen) op bezoek komt in Noorwegen.
 
Officieel om St. Patrick’s Day te vieren, maar eigenlijk gewoon voor de gezelligheid.
 
PS: het bedrijf waar ik mijn internetpagina’s gestald heb heet aplushosting.com. Kunnen jullie dat adres of dit adres wel gewoon bereiken?
 
 
 
My Blog
Woensdag, 15 maart 2006